Китайска авиокомпания започна  предлага от днес абонаментна програма, която дава

...
Китайска авиокомпания започна  предлага от днес абонаментна програма, която дава
Коментари Харесай

Китайски авиокомпании въведоха абонаментни карти за неограничен брой пътувания

Китайска самолетна компания стартира  предлага от през днешния ден абонаментна стратегия, която дава опция на закупилите я клиенти да пътуват, колкото изискат, осведоми Ройтерс.

По този метод превозвачът China Southern Airlines се включва във вълната промоции, която съгласно анализатори е помогнала на китайския авиосектор да се възвърне от коронакризата.

Поне осем от десетките самолетни компании в Китай са пуснали сходни предложения от юни. Пакетите постоянно са на цена от към 500 $, като някои от тях включват неограничени полети. Според анализатори на бранша този метод е дал мощен подтик за възобновяване на сектора, запълвайки места в самолетите, които другояче бих останали празни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Миналия месец броят на дневните полети в Китай доближи 80 % от предкризисното ниво, напомня Ройтерс. Световният авиосектор следи деликатно протичащото се в Китай като модел на трендовете за възобновяване на сектора, защото страната отвори стопанската система си месеци по-рано от останалата част на света, откакто съумя да овладее ковид.

Анализатори обаче настояват, че сходни промоции могат да подтикват търсенето, единствено когато рисковете от заразяване с патогена към този момент са задоволително дребни. Тези пакети работят на вътрешните пазари, само че скоро не се чакат сходни начинания и при интернационалните полети, означават специалисти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР